Η FoodProm1 διαθέτει ένα ευέλικτο και οργανωμένο Δίκτυο Πωλήσεων, προσανατολισμένο στην άμεση εξυπηρέτηση και εφοδιασμό των πελατών της. Είναι επανδρωμένο με εξειδικευμένους πωλητές, άρτια εκπαιδευμένους στις σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων και στα πρότυπα της υγιεινής τροφίμων.

Οι πωλητές μας είναι πάντα δίπλα στον πελάτη παρέχοντας του την απαραίτητη τεχνογνωσία και συνεχής ενημέρωση για τα προϊόντα της εταιρείας, ενώ παράλληλα βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους υπεύθυνους παραγωγής για την διερεύνηση και άμεση αντιμετώπιση ειδικών θεμάτων που απασχολούν τους πελάτες και την αγορά γενικότερα.

Το επίπεδο κατάρτισης και εξειδίκευσης τους αναπτύσσεται συνεχώς με παρακολούθηση σεμιναρίων, παρουσιάσεων και επισκέψεων σε μεγάλες εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Η ευρεία πελατειακή βάση καθώς και εκτεταμένη και γεωγραφική κάλυψη του Δικτύου Πωλήσεων, οδήγησαν την εταιρεία στην υλοποίηση και εφαρμογή ενός σύγχρονου συστήματος παραγγελιοληψίας - τιμολόγησης - διανομής, ευέλικτου και άμεσα ανταποκρινόμενου στις ιδιαίτερες συνθήκες της αγοράς.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα στις εγκαταστάσεις του πελάτη, σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας και τις διαδικασίες παράδοσης που ακολουθούνται διεθνώς.

Το Δίκτυο Διανομής, μέσω των ιδιόκτητων σύγχρονων εγκαταστάσεων στους Μύλους Αργολίδας, καλύπτει το σύνολο της Πελοποννήσου, την Αττική, τα Κύθηρα και πολύ σύντομα όλη την επικράτεια.